Future Food Matters is opgericht met de ambitie: structureel iets veranderen in de voedselindustrie, en laten zien dat positieve impact hand in hand gaat met commercieel succes.

Melissa Minguez Garcia

Melissa is founder van Future Food Matters. Zij heeft een achtergrond in commercie én duurzaamheid. Ze is daarom een idealist met een realistische bril en pragmatische aanpak. Waarbij ze teams enthousiasmeert voor het proces en betrokkenheid creëert. Eerder werkte ze bij het bureau Strawberry Earth en daarna bij Tony’s Chocolonely, waar ze meewerkte aan de harde groei van dat bedrijf. 

& partners

Future Food Matters werkt met een flexibele schil van talentvolle freelancers én een netwerk van vaste partners met aanvullende expertise.
Dankzij ons sterke netwerk in de voedselindustrie kunnen we altijd de juiste specialist betrekken, ook buiten onze eigen kerndomeinen. Zo kunnen we duurzaamheid binnen bedrijven in de breedte benaderen en sneller doelen realiseren.​​ 

We hebben al impact gemaakt met: